TODAY...

HASTA LA VISTA

— Autor saki @ 20:28

E,idem i ja...Pa da vam dam objasnjenje:komp. mi se pokvario,ide na popravku...a i jos malo pa skola!!!Dakle,necu imati vremena da vam pisem niti da citam vase postove!!!

Mora da se buba,a ja sada ne smem da upropastim ocene,na raspustu ili neki drugi put cu vam pisati!S' obzirom da mi racunar sutra odvoze u Novi Sad na popravku,ne znam kada cu opet imati priliku da idem na internet!Znate moguce je da cu uspeti na informatici "dok slusam nastavnika" ,da vam napisem nesto,ali to je jednom nedeljno,pa...Evo sada vezbam Spanski,pa od tuda ovaj naslov,dovidjenja,za sve koji nisu ljubitelj sapunica!!!

Ma dobro prezivecete vi bez mene,e imam ideju,mogu da napisem postove za sledeci mesec ili slicno tj. ako mi neko objasni kako!!!A,sto se tice vasih postova,ne znam mogu da idem kod drugarice na internet ili da (ako se Xenija ne ljuti)mi posalje SMS sta se desava na blogu...E,ja ne verujem,toliko sam se vezala za vas za kratko vreme!!!Da znate ja cu uvek biti tu negde...E,sada vec pocinjem da vas smaram!!!Pa dobro sve u svemu,vi cete zauvek ostati moji NAJBOLJI blog PRIJATELJI!!!Pozzzzzzzzzzz za sve!!!


Powered by blog.co.yu

Trenutno korisnika online ---> web tracker