TODAY...

ZA VAS

— Autor saki @ 20:29

Posto sam videla da se na blogovima cesto poklanjaju pokloni,odlucila sam i ja vama nesto da poklonim.Ovo vam saljem zato sto ste mi svi postali jako dragi za ovo kratko verme!A,posto se ja bavim modom to ce biti neki modni detalj!!!

ZA DOMACICU         ZA PINOKIJA          ZA ILUZIJU         ZA HIPERBLOGGERA

ZA SANJARENJA56    ZA ANDRIJANU         ZA CICILLY             ZA SONATICU

     ZA ADIJA            ZA VLADICU          ZA MLADOG LUKA    AKO SAM NEKOGA ZABORAVILA


MOJI DRAGI LjUBIMCI

— Autor saki @ 11:42

Nadam se da mi necete zameriti sto sam skrenula sa teme o modi,ali jednostavno nisam mogla da vam ne popokazem moju jedinu ljubav(pored mode)-moje kucne ljubimce.I nemojte pomisliti da sam luda zato sto ih imam mnogo,mnogo i drzim ih u stanu sve.A,svi se lepo slazu,papagaji,macke i kuce!Pa da vas upoznam sa njima:

 

Ovo je moj sijamski macak PUPI,star je 1 god.,a najvise voli da se igra i da me grize,spava u ormaru  i retko kad mu padne na pamet da izadje iz njega.Najvise voli papagaje.Jos je detinjast i nikako da odraste.

 

Ovo je moja persijska maca Dana,ona je vec baka i nije za igru,najvise voli da se mazi na svojoj omiljenoj  fotelji.Ona ne voli ni jednu drugu zivotinju i za nju vazi ono:ne diraj me,necu ni ja tebe!

A,ovo je moj pas Tod,njega sam nasla u parku i prisvojila ga,mnogo je dobar, smesan(kao sto vidite),i inteligentan za psa.On voli sve zivotinje,spava u predsoblju i najvise voli da se seta.

To su moji papagaji:Koki,Caca i Zuca,oni su deca Pipi i Rase(ciju sliku nisam uspela da stavim),stari su 2 god,obozavaju da lete po kuci i da jedu minjdjuse sto bas i nije normalno.Izbegavaju macke i kuce,ali vole da se druze sa Slavujem.zanimljivo je to da su se kod mene i izlegli,u kavezu,i verujte mi nema vece obaveze nego paziti na jaja  sve dok se ne izlegu,ali se sve isplati kada vidite kako izlaze iz ljuske!Pipi je snela preko 50 jaja,ali na zalost samo je njih 10-ak uspelo da se izleze!

 E,evo ga vec pomenuti Slavuj,on je poseban zato sto je nadjen u sumi i lako se prilagodio kucnom zivotu.Druzi se sa papagajima i kao i oni ,obozava da leti,a pogotovo da sedi Todu na glavi na sta smo se svi vec navikli.

Inace,imala sam jos dosta zivotinja:hrcka,morsko prase,FAZANA(sto je jako ne obicbno) ,...ali sam sve njih poklonila ili su uginuli,i ako sam ih puno volela!Nadam se da ne mislite da sam luda,ali ja se brinem o svima njima i sve ih puno,puno volim!!!

P.S.:Ako vi imate kucne ljubimce,volela bih da ovo bude domaci zadatak!


Powered by blog.co.yu

Trenutno korisnika online ---> web tracker